Blogi / Maablogi: kuidas vähendada toiduraiskamist?

Maablogi: kuidas vähendada toiduraiskamist?

  • Autor:Karin Volmer, Põllumajandusministeerium
  • 21. Oktoober 2013

Kolmapäeval, 16. oktoobril tähistab maailm rahvusvahelist toidupäeva ja püüab sellega innustada mõtlema, kuidas kindlustada piisav ja mitmekülgne toiduvaru kogu inimkonnale. Põllumajandusministeeriumi Maablogi uuris erinevatelt ekspertidelt, mida nemad soovitavad teha, et meil toitu võimalikult vähe raisku läheks.

Esimesena said sõna Aasta Ema 2013 Malle Kobin, Toidupank ning Teeme Ära ja Let's Do It! World Cleanup'i meeskond. Loe lähemalt, mida saab igaüks meist ära teha, et toitu ilmaasjata raisku ei läheks: http://maablogi.wordpress.com/2013/10/14/kuidas-vahendada-toidu-raiskamist/.

15. oktoobril jagavad Maablogis soovitusi Inga Saarepere Kelmiküla lasteaiast, Valli Järve Türi Toimetulekukoolist, Ly Kaups Hiidlaste Koostöökogust, Sirje Potisepp Toiduliidust ning Maalehe toidupolitseinik ja kohviku Harmoonikum perenaine Ene Lill. Loe lähemalt: Vähenda toiduraiskamist – ülejäägid töötle aegsasti.

Maailma toidupäeval, 16. oktoobril jagavad nõuandeid Eesti tippkokad. Loe lähemalt: Tippkokad: valmista ise kastmed ja puljongid.

 

Lisainfo:
Karin Volmer
Põllumajandusministeerium
pressiesindaja
tel 625 6254, mob 5696 4876
karin.volmer@agri.ee