Uudised / Liikumisharrastuse portaal TRIMM on nüüdsest ka venekeelne

Liikumisharrastuse portaal TRIMM on nüüdsest ka venekeelne

  • Autor:Ühendus Sport Kõigile
  • 02. Aprill 2012

Alates 26. märtsist on liikumisharrastuse portaal TRIMM (www.trimm.ee) kättesaadav vene keeles. Ühenduse Sport Kõigile ja Eesti Olümpiakomitee poolt 2006. aastal loodud portaalist leiavad külastajad teste ja ankeete, mille abil hinnata oma kehalist seisundit.

Huvilised saavad näpunäiteid tervisliku toitumise ja venitusharjutuste sooritamise kohta ning erinevate spordialade iseloomustusi. Suurt populaarsust on kogunud rubriigid „Laste- ja noortesport" ning „Seeniorsport".

Aadressile www.trimm.ee on korraldajate abiga koondatud informatsioon üle 900 harrastusspordi ürituse kohta erinevates Eestimaa paikades.

Lisaks on kõigil harrastussportlastel ja liikumisharrastajatel võimalus ennast registreerida tasuta treeningpäeviku kasutajaks ning osaleda auhinnamängus, kus loositakse välja neli kruiisi viiele inimesele Soome.

Portaali TRIMM vene keelde tõlkimine viidi ellu „Eesti lõimumiskava 2008-2013" raames ning Kultuuriministeeriumi ja Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fondi (EIF) toel.

 

Lisainfo:

  • Peeter Lusmägi
  • Ühenduse Sport Kõigile peasekretär
  • peeter@eok.ee