Uudised / Tervise Arengu Instituut ootab õpilastelt koolitoitu reklaamivaid loovtöid

Tervise Arengu Instituut kuulutab välja kooliõpilaste loovtööde konkursi „Söögivahetund", kuhu on oodatud reklaamplakatid või -videod, mis aitavad koolitoidule tähelepanu pöörata.

Konkursi eesmärgiks on näidata koolitoitu valguses, mis kutsuks üles seda sööma ja hindama, samuti aidata nii kaasa koolikokkade igapäevase töö väärtustamisele.

Konkursil võivad osaleda kõik õpilased 1.–12. klassini. Töid hinnatakse ja auhinnad antakse välja eraldi vanuserühmades: 1.–4. klass, 5.–9. klass ning 5.–12. klass. Olenevalt vanuserühmast on oodatud kas plakat või -video, mille kaudu koolitoitu teistele noortele reklaamida ja mis näitaks koolitoidu headust või vajalikkust.

Parimate töödega osalenud õpilastele on auhindadeks ekstreemkaamerad ja raamatupoe kinkekaardid. Parima video esitanud grupile on auhinnaks LCD-teler, mis jääb klassi või kooli käsutusse.

Konkursitööde esitamise tähtaeg on 23. oktoober, parimad tööd valib žürii välja 20. novembriks. Tööde tehnilised tingimused leiab Terviseinfo portaalist: www.terviseinfo.ee/et/konkursid/soeoegivahetund.

Konkurss „Söögivahetund" toimub sel aastal kaheksandat korda. Eelmisel aastal ootas instituut õpilaste töid teemal " Koolisöökla aastal 2050". Töid laekus siis kokku 232.

 

Lisainfo:
Maris Jakobson
Tervise Arengu Instituudi avalike suhete nõunik
mob 5302 2737
maris.jakobson@tai.ee