Uudised / Tartu Ülikooli tervishoiu instituut uuendas oma kodulehte ja täiendas virtuaalset r...

Tartu Ülikooli tervishoiu instituut kutsub oma septembri uudiskirjas tutvuma nende uuenenud kodulehega. Kodulehelt saab täpsemat infot instituudi tegevusvaldkondade ja teadustegevuse kohta.

Juunis kaitsesid Tartu Ülikooli tervishoiu instituudis oma magistritööd järjekordsed magistrandid ning neile omistati magistrikraad rahvatervises. Valminud magistritöid saab uurida rahvatervise raamatukogu kaudu.

Ülikooli rahvatervise raamatukogu ehk lühidalt RaTeRa on tasuta virtuaalne raamatukogu, mis koondab alates aastast 2000 avaldatud Eesti rahvatervishoiu valdkonna materjale. RaTeRa lehel on nüüdsest võimalik kasutada ka rahvatervise sõnastikku. Sõnastik sisaldab rahvatervishoiu üldterminitele lisaks biostatistika, epidemioloogia, keskkonnatervishoiu ja terviseökonoomika valdkondade termineid koos seletustega.

Täpsema info juulist, augustis ja septembris lisatud tervise valdkonna publikatsioonidest leiab RaTeRa septembri uudiskirjast. Pealkirjal klõpsates jõuab otse publikatsiooni kirje juurde raamatukogus.