Tervise edendamine / Töökohal
Koolitus "Tervislik toitumine töökohal"
- 05. Veebruar 2016
Eesmärgid:
- Teadmiste andmine eesti toitumis- ja toidusoovitustele vastavast toitumisest ja normaalse kehakaalu tagamisest
- Praktiliste nõuannete andmine tervisliku toitumise korraldamiseks töökohal tööandjale ja töötajale
- Veebipõhise toitumisprogrammi (http://tap.nutridata.ee) tutvustamine
Koolituse tulemusena osalejad:
- Omavad teadmisi toitumise üldpõhimõtetest ja töökontekstist tulenevate erinevate vajadustega arvestamisest
- Oskavad arvestada ja korraldada toitlustamist töökohal
- Tunnevad Eesti toitumis- ja toidusoovitusi, oskavad neid rakendada igapäevase menüü koostamisel.
- Teavad toitumisprogrammi Nutridata kasutamispõhimõtteid
Sihtrühm: ettevõtete ja organisatsioonide juhid, personalitöötajad, töökeskkonna spetsialistid, töötajad. Osalejate arv ühel koolitusel: ~30.
Põhiteemad:
- Toitumise ja toiduvaliku üldpõhimõtted
- Soovitused toitlustamise korraldamiseks töökohal
- Toitumisprogramm NutriData
Koolitusmeetodid: loeng, osalejate aktiivne kaasamine: küsimustikud, rühmatööd
Jagatavad materjalid: koolituse elektrooniline loengumaterjal, juhend „Tervislik toitumine töökohal"
Koolituse pikkus: 4 akadeemilist tundi
Tervise Arengu Instituut korraldab sihtgrupile info levitamise ja ning osalejate registreerimise, koolitusruumid ning esitlustehnika.
Lae alla koolituse tutvustus: Tervislik toitumine töökohal
-
-
Saada kiri: terviseinfo@tai.ee