Blogi / ROOT

Terviseinfo uudiskiri ootab tagasisidet

  • Autor:Terviseinfo.ee
  • 01. Veebruar 2018

Terviseinfo.ee uudiskirjas on ilmunud hulk artikleid, mis aitavad inimestel luua tervislikumat elustiili, propageerivad tervislikumaid valikuid ning pakuvad uuringutele toetudes tõenduspõhist terviseargumenti, samuti statistikat tervisest ja tervisekäitumisest ning teavet füüsilise ning vaimse tervise koolituste kohta. 

Meil on mitutuhat lugejat, enamus neist ühel või teisel moel tervisedendusega seotud spetsialistid.

Terviseinfo uudiskirja ootab kevadel ees viies sünnipäev. Oleme küll saanud oma lugejatelt nende aastate jooksul tagasisidet, aga need on olnud pigem vestlused tervisedenduskonverentsidel või koolitustel. Siit ka meie mõte küsida seekord tagasisidet nii et kõik, kellel on ideid ja ettepanekuid mida jagada, seda teha ka saaksid.

Millest meie lugeja veel terviseinfo.ee uudiskirjast lugeda soovib? Oodatud on kõik mõtted ja ettepanekud. On see näiteks rohkem vaimse tervise teemasid, rohkem inimeste isiklikke kogemuslugusid, kuidas üht või teist terviseprobleemi on lahendatud, rohkem tervisespetsialistide nõuandeid? Millistel teemadel? Oodatud on kõik ettepanekud.

Tagasisidet ootame aadressil toimetaja@terviseinfo.ee. Tagasisidest oleme huvitatud muidugi igal ajal, aga eriti lähema kuu jooksul. Siis saame teha kokkuvõtteid ning võimalik, et keegi saab lugeda terviseinfo.ee-st juba näiteks blogipostitust, mis annab vastuse tema saadetud küsimusele. 

Kõiki seniseid uudiskirju on võimalik sirvida aadressil http://www.terviseinfo.ee/et/uudiskirjad