Blogi / Ilmus raamat „Puberteet – millal, miks ja kaua see kestab?“

Ilmus raamat „Puberteet – millal, miks ja kaua see kestab?“

  • Autor:Britt Ressar, Helios kirjastus
  • 15. Oktoober 2014

Kirjastusel Helios ilmus äsja raamat „Puberteet – millal, miks ja kaua see kestab?", mille autorid on ajakirjanik Antje Helms ja fotokunstnik Jan von Holleben. Raamat on suunatud teismelistele, kes oma kehas toimuvate muudatustega seoses vastuseid otsivad.

Puberteet kaasRaamatus on lõbusad fotod kõrvuti tegelikult tõsiste teemadega. Raamatu ülesehitus on selge ja lapse küsimused saavad asjaliku vastuse. Ent nii nagu fotodelgi, ei ole tekst üleliia kuiv, vaid ikka rõõmsameelne ja värske.

Naistearst, kliiniline seksuoloog ning paari- ja seksterapeut Mare Pruks soovitab: "Raamat on üles ehitatud küsimuste ja vastustena. Noortepäraselt ja selgesõnaliselt on lahti kirjutatud kõik oluline meheks ja naiseks kasvamisega kaasnev. Arusaadavalt on selgitatud kehas toimuvaid protsesse ning antud kõigele positiivne selgitus. Raamatust võib leida ka soovitusi, kuidas tärkava seksuaalsusega ja uute olukordadega hakkama saada. Noor lugeja leiab toetust oma minapildile, enesetundele ning õpetusi, kuidas armumisel ja seksisuhete alustamisel endaks jääda. Raamat aitab noort murdeea tormiliste muutuste aega turvaliselt läbida."

Raamatut saab osta Apollo ja Rahva Raamatu kauplustest ja Helios kirjastuse e-poest www.helios.ee.