Trükised
Nimi | Aasta | Väljaandja | Liik | Tellitav | |
---|---|---|---|---|---|
Täiskasvanud veedavad suure osa oma päevast töö juures ja nii langeb vähemalt üks päevastest põhitoidukordadest tööl olemise ajale. Kuidas teha söömiskoha valikul, toitude rohkuse ja teabetulva tingimustes õigeid ja tervist toetavaid valikuid? Mida saab selles vallas enda heaks teha inimene ise? Milles saab kaasa aidata tööandja? Kogumik püüab neis küsimustes veidi abiks olla. |
2014 | Tervise Arengu Instituut | Juhend | No | Lae alla |
|
2014 | Tervise Arengu Instituut | Brošüür | No | Lae alla |
Brošüür kirjeldab toidu mõju keskkonnale, sealhulgas süsinikuheitmeid ja eutrofeerumist. |
2013 | Martat (Soome) | Brošüür | No | Lae alla |
Läänemere keskkond, toit ja tervis: harjumustest teadlikkuseni Õpetaja käsiraamat "Läänemere keskkond, toit ja tervis: harjumustest teadlikkuseni“ käsitleb järgmisi teemasid: saasteained toidus; toidu olelusring ja keskkonnamõju; toidu, tervise ja keskkonnaga seotud mõistlike valikute tegemine ning Läänemeri ja toidu tootmine. Materjal sisaldab juhendeid õpetajale ning töölehti ja rühmatööülesandeid õpilastele. |
2013 | Tartu Ülikooli loodusmuuseum | Juhend | No | Lae alla |
Kõrge vererõhk – WHO Euroopa regiooni riikide kogemused ja tõhusad sekkumismeetmed Taustmaterjalis kirjeldatakse kõrge vererõhuga seonduvaid tegureid, selgitatakse riskitegurite ja kõrge vererõhu seoseid, antakse ülevaade WHO Euroopa regioonis valitsevast olukorrast ja tuuakse näiteid Euroopa riikide edukatest ja toimivatest meetmetest nende probleemide lahendamiseks. Väljaanne näitab, et lihtsad, kuid hästi suunatud ja kulutõhusad meetmed võivad oluliselt kaasa aidata kõrge vererõhu ja selle põhjustatavate haiguste ennetamisele ja vähendamisele. |
2013 | Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) | Raport | No | Lae alla |
Lehekülg 11 / 20
-
-
Saada kiri: terviseinfo@tai.ee