Uudised / Kutse osalema noorte videokonkursil "Tegi pätti"

Kutse osalema noorte videokonkursil "Tegi pätti"

  • Autor:Kuriteoennetuse SA
  • 10. Aprill 2015

Harjumaa alaealiste komisjon kuulutab välja videokonkursi "Tegi pätti". Juba viiendat aastat korraldatava konkursi eesmärgiks on suunata noori enam mõtlema ühiskonna ja iseenda turvalisuse ning probleemide märkamise teemadele. Parimaid konkursitöid kasutavad valdkonna spetsialistid ennetustöö tegemisel ja teemakohaste loengute läbiviimisel.

KESA videokonkurss-turvatunne-plakat-2015TEGI PÄTTI 2015 videokonkursi teema on "TURVATUNNE" ning sel aastal võivad töid esitada noored üle Eesti, vanuses 7–18.

Videokonkursi eesmärgiks on motiveerida noori märkama vägivalda enda ümber ja looma audiovisuaalseid teoseid, mis kujutavad kellegi suhtes tarvitatavat vägivalda, mida võib esineda kõikjal ühiskonnas. Videod võivad olla nii dokumentaalsed kui ka lavastatud, soovitatav pikkus on 1–5 minutit.

Videokonkursi peaauhinnaks on NIKON D7200 kaamera koos kvaliteetse objektiiviga, lisaks erinevate vanuserühmade parimatele GoPro Hero4 Black kaamerad ja täiendavad eriauhinnad Harjumaa (sh Tallinna) noortele.

Tööde esitamise tähtaeg on 8. mai 2015.

Konkursi tingimused ja juhendi leiad veebilehelt www.kesa.ee/tp.