Uudised / Linnateatris anti avalöök sotsiaalkampaaniale “Ole viirustevaba! Puhasta oma käsi!”

15. oktoobril, ülemaailmsel kätepesupäeval anti Linnateatris avalöök üle-eestilisele sotsiaalsele üleskutsele "Ole viirustevaba! Puhasta oma käsi!". Üleskutse eesmärk on ennetada viirushaigustesse nakatumist ja tõsta inimeste teadlikkust käte hügieeni olulisusest ühiskonnas.

"Meie meeskonna heaolu on meile ülimalt oluline," sõnab Linnateatri turundusjuht Margus Küppar. "Soovime anda külastajatele alati enda poolt parima panuse ning seejuures on viirushaiguste täiendav ennetustegevus kõrgperioodil ja iga meeskonna liikme tervis äärmiselt olulised."

Üleskutsesse on kaasatud mitmeid mainekaid Eesti ettevõtteid, kes hoolitsevad oma töötajate ja klientide tervise eest viirusteperioodil, luues ettevõtetesse koostöös Sanitelle käte kiirdesinfitseerijatega kätepuhastuspunkte ning tõstes läbi kommunikatsiooni inimeste teadlikkust kätehügieeni olulisusest.

Üleskutse eestvedaja on Käte Sanitar, mis Eestis loodud sotsiaalne kodanikualgatus eesmärgiga tõsta inimeste teadlikkust kätehügieeni olulisusest ühiskonnas. Kätehügieen on kõige olulisem meede viirushaiguste leviku peatamisel ning läbi teavitustegevuse pööratakse tähelepanu sellest tulenevatele probleemidele ja julgustatakse inimesi rohkem enda tervise eest hoolitsema.

Kutsume kõiki üles kaasa lööma – anna end üles info@katesanitar.ee!


Lisainfo:
Anneliis Aun
Partner
mob 5620 9918
anneliis@boldberg.com
www.boldberg.com