Uudised / Ilmus ajakirja "Sotsiaaltöö" uudiskiri

Ilmus ajakirja "Sotsiaaltöö" veebruari uudiskiri. Seekordsest uudiskirjast saab lugeda nii Rõuge vallarahva tervisetundide kogumisaktsioonist kui sellestki, et sotsiaalministeerium hakkab analüüsima kogukondliku erihoolekande arendamise ideid. Lisaks paljudele sotsiaaltöötajaid huvitavatele uudisteemadele saab väljaandest infot ka seadusandluse muudatuste ning koolituste kohta.

Veebruari viimastel päevadel ilmub ka selle aasta esimene ajakiri "Sotsiaaltöö", põhiteemaks seekord deinistitutsionaliseerimine. Käsitletakse nii asutusest iseseisvasse ellu suundumist kui ennetavaid vajadusel põhinevaid teenuseid kogukonnas. Lisaks saab lugeda lastekaitse juhtumikorraldusest STARis, abivahendite uuest süsteemist ja 1. juulist jõustuvast töövõime hindamisest; uurimistulemusi perevägivallast ja integratsioonipoliitikast jpm.

Ajakirja saab tellida meiliaadressil ajakiri@tai.ee. Sotsiaaltöö on aastast 1997 ilmuv erialane ajakiri, mis aitab kaasa Eesti sotsiaalvaldkonna töötajate professionaalsele arengule ja silmaringi laiendamisele. Ühtlasi on ajakiri praktikute foorum-häälekandja, vahendades nende seisukohti, kogemusi ja infot. Ajakirja annab välja Tervise Arengu Instituut.

Ajakirja "Sotsiaaltöö" uudiskiri

Uudiskirja tellimine