Uudised / Rahvusvaheline konverents “Towards Integrated Healthcare” tutvustab vastvalminud Ma...

Eesti Haigekassa korraldab koostöös Maailmapangaga 25.-26. oktoobril Tallinnas rahvusvahelise konverentsi “Towards Integrated Healthcare”. Konverentsil tutvustatakse vastvalminud Maailmapanga raporti “Payment Systems Review” tulemusi. Käsitletakse strateegilise ostmise arendamist, ravi integreerimise võimalusi ning esitletakse ravi juhtimise pilootprojekti tulemusi, kus lõid kaasa lisaks Harvardi ülikooli teadurile ja Maailmapanga meeskonnale 11 perearsti üle Eesti.

Konverentsil teevad ettekandeid Maailmapanga meeskond, Maailma Terviseorganisatsiooni esindaja Tamas Evetovits, Euroopa Komisjoni esindaja Loukianos Gatzoulis, Eesti Perearstide Selts, Sotsiaalministeerium, Praxis ning Eesti Haigekassa.

Palume registreeruda siin. Viidatud lehel on avaldatud ka konverentsi täispikk programm ning muud materjalid. Küsimustele vastavad meeleldi konverentsi projektijuht (Reelika.Allemann@reisiekspert.ee) ja esindaja haigekassas (Liis.Hinsberg@haigekassa.ee). Registreerumise tähtaeg on 16. oktoober.

Konverentsil osalemine on tasuta. Kõikidele osalejatele võimaldatakse soovi korral ka sünkroontõlge.