Uudised / Käärikul saavad kokku Eesti HIV-i ja narkomaania ennetamise spetsialistid ja nende ...

Täna, 25. augustil kogunevad Tervise Arengu Instituudi ja Siseministeeriumi kutsel Käärikule ligi 200 Eestis HIV-i ja narkomaania valdkonnas tegutsevat eksperti ja spetsialisti ning nende koostööpartnerit, et kahe päeva jooksul jagada kogemusi, omandada uusi teadmisi ja parandada omavahelist koostööd.

„Kuuendat korda peetav suvekool algab ülevaatega arengutest Eesti uimastipoliitikas ning uutest algatustest," tutvustas instituudi nakkushaiguste ja narkomaania ennetamise osakonna juhataja Aljona Kurbatova. „Suvekooli oluliseks teemaks on üheskoos arutada, kuidas muuta kahjude vähendamise ning ravi- ja rehabilitatsiooniteenused paremaks ja kättesaadavamaks ning kuidas mõjutada ühiskonna senini negatiivset suhtumist abivajajatesse."

Suvekoolis tulevad tutvustamisele uued töömeetodid, samuti räägitakse kvaliteedijuhtimisest ja koolitatakse kahjude vähendamise valdkonna uusi töötajaid.

Suvekoolis osalevad HIV-i ja narkomaania ennetamise, kahjude vähendamise, ravi ja rehabilitatsiooni ning samuti vere ja seksuaalsel teel levivate infektsioonhaiguste ennetamise ja raviga tegelevate asutuste ja organisatsioonide töötajad, samuti kohalike omavalitsuste töötajad, noorsootöötajad, vanglate töötajad ning kriminaalhooldusametnikud.

Suvekooli päevakava ja esinejad leiad siit.

 

Lisainfo:
Maris Jakobson
Tervise Arengu Instituudi avalike suhete nõunik
tel 659 3906, mob 5302 2737
maris.jakobson@tai.ee