Uudised / Ida prefektuur käivitas noorteprojekti Drug Free Movement

Ida prefektuur käivitas noorteprojekti Drug Free Movement

  • Autor:Politsei- ja Piirivalveamet
  • 13. Veebruar 2013

Ida prefektuur käivitas koostöös Vilniuse Senamiesčio põhikooli, Narva Kutseõppekeskuse, Kohtla-Järve Noortekeskuse ja rõivadisainer Diana Arnoga Eesti-Leedu noorteprojekti, mille peamiseks eesmärgiks on noorte uimastivastase liikumise "Ei sõltuvusainetele!" loomine ja propageerimine.

Projekti raames valmistati samanimeline noorteliikumise kodulehekülg, mille kaudu on koolinoortel võimalik suhelda, faile, fotosid või videoid jagada. "Kodulehekülje juures on kõige tähtsam asjaolu, et see aitab rahvustepiire sulandada. Noortel on seal võimalik suhelda nii eesti, vene, inglise või leedu keeles," ütles projekti läbiviija Ida prefektuuri ennetusteenistuse vanemspetsialist Svetlana Šiškina.

Samuti kuulutas Ida prefektuur teismelistele vanuses 14–17 aastat välja konkursi narkootikumide vastase liikumise Drug Free Movement logo leidmiseks ja rõivakollektsiooni disaini loomiseks. Konkursi lõppedes valitakse parim logo ja tervislikke eluviise propageerivad rõivakollektsioonid teemal „Ei sõltuvusainetele!". Kolme paremat rõivakollektsiooni esitletakse suurele auditooriumile. Ühele noorele disainerile pakutakse koostööd rõivadisainer Diana Arnoga.

Drug_Free_Movement_konkurss_eesti

Täiendavat lisainformatsiooni saab ja konkursi tingimustega võib tutvuda noorteliikumise kodulehel www.drugfreemovement.com.

 

Jelena Filippova
Politsei- ja Piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja
tel 337 2249, mob 5302 1929
jelena.filippova@politsei.ee